sunnuntai 1. elokuuta 2010

Polttarit!

Vietimme 2 viikkoa sitten ystäväni Marikan polttareita kuumana kesäpäivänä Seinäjoella. Oltiin etukäteen suunnitteluporukalla päättäneet päivän teemaksi 50-luvun; luonnollisesti puettiin juhlakalu kellomekkoon, mutta myös muiden oli mahdollista, ja jopa suotavaa pukeutua ajan henkeen sopivasti. Ompelin alla olevissa kuvissa esiintyvät mekot, Marika vihreässä mekossaan. Allekirjoittanut punaisessani. Myöskin tämä "asiakas" on jälkeenpäin tehnyt selväksi tykkäävänsä uudesta mekostaan aivan kauhian palio. Kivaa tehdä ihmisiä onnelliseksi :D!



Kädessä ei tokikaan ollut olut- tai siiderituoppi. Missiona oli saada myytyä mansikoita kermavaahdolla tai ilman. Pohjakassa, millä marjat ja kerma ostettiin oli kerääntynyt pariskunnan omasta yhteisestä kolikkokiposta, mikä oli jaettu tasan ja diili-henkisesti molempien osapuolten täytyi saada kartutettua omissa polttareissaan omia kassojaan mahdollisimman suureksi :).

1 kommentti:

  1. Kauniita mekkoja. Kaikista eniten taidan pitää tuosta punaisesta valkopalloisesta mekosta :) Vaikkakin se tumma(musta?)pohjainen kukkamekko alkupään ploggauksessa on kyllä hyvällä kakkossijalla.

    Oli kiva käydä vanhemmassa blogissasi toteamassa, ettei sitä tarvitse enää päivittää :)

    Aurinkoista syksynjatkoa!

    VastaaPoista