tiistai 27. heinäkuuta 2010

Aarteita ja löytöjä!

Veljeni kävi tulevine morsiamineen (ei monikossa) viikonloppuna kylässä ja pyynnöstäni oli varautunut reissuun käymällä kähveltämässä siskoltani äitin vanhan sovitusnuken. No ei, sulassa sovussa tämän luovutus tapahtui ilmoitusluontoisena asiana puhelimitse, toivon mukaan itselläni tulee lähitulevaisuudessa tuolle enemmän käyttöä ;). Kuten aiemmin jo mainittu, Kellikseltä saattaa löytää toinen toistaan ihmeellisempiä ja upeampia löytöjä! Kuten nyt esimerkiksi tämä nukke. Uuden ovh kaupassa 177€. Happy Paipu is happy!



Sulassa sovussa elävät sisaret ovat onni. Siskoseni oli pakannut sovitusnuken mukaan karkkirasiallisen anoppinsa äidiltä saaneita vanhoja nappeja. Ajatteli jos minulla olisi niille käyttöä. Nam, nam, nam! Mielikuvitusrattaat lähtivät pyörimään!


Ei niin vintagea, mutta löytö kuitenkin! Käytiin kyläilemässä Ikeassa sunnuntaina veljen ja tyttöystävän kanssa. Nuoripari muuttaa kuukauden kuluttua yhteen; ihanaa seurata sivusta uuden kodin perustamista ja sisustamista. Vaikka ristiriitojakin voi olla matkassa :). Mutta ne kuuluu asiaan. Tämä kaunis lampunvarjostiin vanhaan jalkalamppuuni löytyi myymälän poistonurkkauksesta yhdellä eurolla! Sillä hinnalla olisi lähtenyt mukaan rumempikin yksilö. Valitettavasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti